Qui som - e360 Enginyeria Arquitectura Gestió d'obres Badalona
Enginyers i Arquitectes, Aparelladors i Tècnics. Equip multidisciplinar amb experiència.
Enginyers, Arquitectes, Aparelladors, Ingenieros, Arquitectos, Aparejadores
13383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13383,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Qui som

Provenim d’àmbits i sector diferents i disposem d’una àmplia experiència, fet que ens ha permès, tot i la joventut de la empresa, treballar per grans clients i portar a terme projectes importants.

La nostra filosofia és posar les necessitats del client com a motor del nostre funcionament. Des de la presa de requeriments fins el seguiment del projecte implantat, oferim solucions d’arquitectura i enginyeria integrals i globals, procurant l’alternativa que millor s’adapti a les necessitats i expectatives dels nostres clients. Donem importància al sentit pràctic de les solucions dissenyades, així com a la seva harmonia estètica. La nostra polivalència i experiència, ens permet abordar amb garanties, qualsevol mena d’encàrrec, des dels projectes d’enginyeria i arquitectura i les seves direccions d’obra, fins a la gestió i el control de les mateixes.

Actualment, gràcies al seu equip multidisciplinari, E360 ofereix un ampli ventall de serveis d’Arquitectura i Enginyeria a empreses i particulars.

grup e360
Missió

Existim per materialitzar els somnis de les persones i satisfer les necessitats de les empreses en tot lo referent a l’arquitectura i l’enginyeria.

Visió

Evolucionar d’un bon despatx d’arquitectura i enginyeria a una gran empresa de serveis tècnics, oferint a empreses i particulars, solucions globals i integrals en arquitectura, enginyeria i gestió d’obres

Valors

Integritat, honestedat, empatia, perseverança i passió, ... molta passió.

Segueix-nos: