POLÍTICA DE PRIVACITAT - e360 Enginyeria Arquitectura Gestió d'obres
17334
page-template-default,page,page-id-17334,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Tots les dades de caràcter personal que se sol·liciten en la pàgina web, són recaptats per a la correcta gestió de les activitats de E360 Serveis Globals d’Enginyeria S.L.P. En cap cas seran utilitzats per a fins distints o cedits a tercers. E360 Serveis Globals d’Enginyeria S.L.P. està clarament posicionada en contra del “spam”, pel que en cap cas utilitzarà les dades personals per a l’enviament de comunicacions comercials no sol·licitades sense la seva autorització.

Les dades de caràcter personal que puguin sol·licitar-se en formularis en la pàgina web, són incorporats als fitxers de tractament de dades que E360 Serveis Globals d’Enginyeria S.L.P. té convenientment assegurats en el seu poder.

Aquesta pàgina web no utilitza tecnologia “cookies” associades ni emmagatzema informació alguna en l’equip des del qual s’accedeix. Tampoc utilitza cap dispositiu que recapti informació personalitzada sobre la navegació dels usuaris. No obstant això, E360 Serveis Globals d’Enginyeria S.L.P. es reserva el seu possible ús en el futur, amb l’únic fi de facilitar la navegació i usabilitat a qui accedeix a la seva pàgina web, informant adequadament sobre això.

E360 Serveis Globals d’Enginyeria S.L.P. és l’òrgan responsable del tractament de les dades. Els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició reconeguts en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades Personals haurien d’exercir-se dirigint un escrit a E360 Serveis Globals d’Enginyeria S.L.P. mitjançant correu electrònic a l’adreça info@e360.es o correu postal a C/Jaume Borràs 18, 1er pis de Badalona.

Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Full B-371820, Tom 40.892, Foli 124, 1ª Inscripció