Subvencions per a l'adequació i renovació d'establiments comercials a la ciutat de Barcelona - e360 Enginyeria Arquitectura Gestió d'obres
1058
post-template-default,single,single-post,postid-1058,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Subvencions per a l’adequació i renovació d’establiments comercials a la ciutat de Barcelona

Subvencions per a l’adequació i renovació d’establiments comercials a la ciutat de Barcelona

Botiga

A través de la campanya de l’Ajuntament, “Barcelona, posa’t guapa” els titulars de locals comercials i d’activitats professionals o de serveis, poden sol·licitar subvencions per l’adequació i renovació dels seus establiments. 

Per optar a aquestes subvencions, els locals comercials on es desenvolupi l’activitat hauran de tenir una superfície de fins a 500 m2. Pels establiments de concurrència pública, com bars i restaurants l’aforament haurà de ser inferior a 50 persones.

Les actuacions subvencionables son les següents:

  • Renovació de la imatge exterior: Retolació en català. Se subvenciona fins al 40% del cost del nou rètol i fins a un màxim de 600 euros per local.
  • Reubicació d’aparells d’aire condicionat per evitar molèsties a tercers i contaminació visual de façanes. La subvenció pot arribar fins a un 25%  del cost de les obres.
  • Insonorització del soroll i vibracions causats pels equips i maquinària de l’activitat. La subvenció pot arribar fins a un 25% del cost de les obres.
  • Supressió de barreres arquitectòniques per millorar l’acessibilitat al local (lavabos, rampes, …). La subvenció pot arribar fins al 25% del cost de les obres.
  • Millora de les condicions higienico-sanitàries de banys i/o cuines de bars i restaurants. La subvenció pot arribar fins a un 25% del cost de les obres.

Per activitats, ja existents, els seus titulars podran acollir-se a la totalitat d’actuacions subvencionables.

Per activitats de nova implantació, els seus titulars, podran acollir-se únicament a les actuacions de supressió de barreres arquitectòniques i de retolació en català.

Poden trobar més informació en aquest enllaç a la web de l’Ajuntament de Barcelona per ajudes a les obres en establiments comercials.

Des de e360 Serveis Globals d’Enginyeria, S.L.P. els podem ajudar amb els Projectes Tècnics, tramitacions, Direccions d’Obra, Gestió d’Obres i Execució d’Obres per la seva activitat comercial, de restauració o de serveis.

Sin comentarios

PUBLICAR UN COMENTARIO
A %d blogueros les gusta esto: