Reforma i Rehabilitació - e360 Enginyeria Arquitectura Gestió d'obres Arquitectura Badalona
Projectes d'arquitectura de reforma i rehabilitació de tot tipus d'immobles: habitatges, hotels, centres docents, locals comercials, seus corporatives i espais de treball, edificis administratius, ... Ens encareguem de tot, des del disseny conceptual de la reforma o la rehabilitació fins la direcció i gestió de la seva execució.
Projectes de reforma, Proyectos de reforma, Projectes de rehabilitació, Proyectos de rehabilitación, Obras Mayores, Obras Menores, Permisos de Obras, Permisos d'Obres, Obres Majors, Obres Menors, Licencias de Obras, Llicències d'obres
15723
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15723,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Reforma i Rehabilitació

e360Projectes de Reforma i Rehabilitació de tot tipus d’immobles. Millorem l’estètica i actualitzem el disseny dels edificis, optimitzem les seves instal·lacions per fer-les més eficients. Redistribuïm espais per millorar la vida i benestar de les persones. I sempre, prestant especial atenció als detalls, al servei exclusiu, al disseny de qualitat, a la utilització de materials, textures i colors que s’adaptin als gustos dels nostres clients.

Ajudem als nostres clients a reformar i rehabilitar edificis de tot tipus. També l’ajudem a canviar l’ús dels mateixos per tal d’obtenir l’aprofitament que desitja.

Oferim tots els serveis d’arquitectura i enginyeria necessaris per desenvolupar el projecte arquitectònic i la posterior execució de l’obra des de l’estudi previ fins la certificació final de l’obra. Des del disseny conceptual fins el lliurament de la obra, integrem tots el serveis d’arquitectura i enginyeria.

Ajudem als clients a desenvolupar obres en edificis protegits i catalogats, fent les gestions necessàries amb les administracions per integrar l’obra en el marc de respecte i conservació que té l’edifici. Al mateix temps fem que l’obra compleixi amb els requeriments, necessitats i gustos dels clients.

Ens encarreguem de la Direcció d’Obra i la Coordinació de Salut i Seguretat. També gestionem amb les administracions tots els permisos i llicències necessaris.

No dubti en contactar amb nosaltres per resoldre qualsevol dubte: Contactar.