Gestió d'obres - e360 Enginyeria Arquitectura Gestió d'obres Despatx arquitectura i enginyeria a Badalona
Gestió i coordinació d'obres. Selecció i control de proveïdors i terminis d'obres.
Gestió d'obres, coordinació d'obres, selecció de proveïdors, control de costos d'obres, control de terminis d'obres
17633
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17633,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Gestió d’obres

Gestió d’Obres. A e360, fem créixer la llavor d’una obra, que no es altre que els Projectes. A partir dels Projectes Arquitectònics, els nostres equips posen en marxa tot un conjunt de tasques i activitats per executar amb èxit l’obra. D’aquesta manera garantim que no hi haurà desviacions ni en terminis d’execució ni en costos de l’obra.

Cerca d’industrials. Cerquem als millors industrials i constructors per cada una de les obres. Estudiem els seus pressupostos i els fem que siguin homogenis per poder comparar-los juntament amb el nostre client.

Control de l’obra. Controlem la obra  a nivell econòmic, utilitzant certificacions parcials en funció de l’avançament de l’obra per garantir el compliment dels objectius que el client hagi fixat. I controlem la qualitat de la obra, dels materials aportats i dels mètodes constructius utilitzats.

Planificació de l’execució. Planifiquem l’execució de la obra per complir amb els terminis que s’hagin establert.

Si el nostre client ho vol, el nostre objectiu és estalviar temps i diners als nostres clients fent que es despreocupin de la gestió de l’obra i aportant el valor afegit de la nostra experiència en la gestió de constructors i industrials.

Si vol consultar amb els nostres Project Managers, ho pot fer aquí.