Obra Nova - e360 Enginyeria Arquitectura Gestió d'obres Arquitectura i Enginyeria Badalona
Projectes d'Arquitectura d'obra nova: habitatges unifamiliars, plurifamiliars, locals comercials, establiments industrials, edificis docents, establiments sanitaris...
Obra Nueva, Obra Nova, projectes obra nova, projectes obra nueva, projectes arquitectura obra nova, proyectos arquitectura obra nueva, direcció d'obra, dirección de obra
15722
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15722,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Obra Nova

e360Projectes d’Arquitectura d’Obra Nova. Tant en l’àmbit residencial com en l’industrial, comercial, docent o sanitari, oferim tots els serveis d’arquitectura i enginyeria necessaris per la construcció d’obra nova, sempre, buscant l’excel·lència dels resultats.

Els nostres Serveis

  • Estudis previs a partir de les necessitats i requeriments del client.
  • Concept design d’espais, interiorisme, instal·lacions, … on plasmem les idees del client.
  • Avantprojectes per disposar de la base per desenvolupar posteriorment un Projecte.
  • Projecte Bàsic per acabar de definir les característiques essencial de l’Obra.
  • Projecte Executiu per disposar del més mínim detall relacionat amb l’Obra.
  • Direcció d’Obra per que l’Obra s’adeqüi al que s’ha projectat.
  • Control de Qualitat per que tots els materials incorporats a l’Obra tinguin la qualitat desitjada.
  • Coordinació i Seguretat en l’Obra per evitar qualsevol accident durant la seva execució.
  • Gestió de l’obra.

I amb l’objectiu de millorar la vida de les persones, donem una atenció especial als detalls per tal d’assolir una obra exclusiva i de qualitat, que a més, sigui funcional i duradora. Pensem en present per facilitar el futur.

Aspirem a assolir l’equilibri entre l’entorn de les nostres obres, les necessitats i desitjos del client i les garanties tècniques de les obres.

Des de la nostra visió de global dels serveis que oferim, ens encarreguem de totes les feines relacionades amb l’obra nova, per tal que el client no es tingui que preocupar per res. Gestionem i tramitem les llicències i els permisos d’obra als ajuntaments. I ens encarreguem de les sol·licituds de serveis (aigua, gas, electricitat, …) a les empreses subministradores.

A més …

Si el client ho desitja, cerquem els millors industrials i constructors. A més, comparem els seus pressupostos i controlem i gestionem l’obra tant a nivell econòmic com a de terminis d’execució.

Utilitzem la tecnologia BIM. Aquesta tecnologia permet el disseny i confecció de plànols directament en 3D, oferint als clients una visió més real del projecte que es desenvoluparà. Aquesta tecnologia, a més, permet la introducció de modificacions al projecte d’una manera més senzilla i el control i gestió més efectiu dels costos i les diferents fases de l’obra.

Igualment utilitzem els millors programes de càlcul per la definició de totes les instal·lacions que s’integren a la nova edificació. Incorporem sempre les millores tecnològiques en obras i instal·lacions.

Un cop acabada la obra, també ens encarreguem de totes les gestions necessàries per assegurar-ne la seva habitabilitat i el compliment de la normativa ( certificat energètic ).

No dubti en contactar amb nosaltres sense cap compromís: Contactar