Disseny i interiorisme - e360 Enginyeria Arquitectura Gestió d'obres Despatx arquiectura i enginyeria a Badalona
Disseny i interiorisme. Selecció d'acabats, textures, materials, qualitats, productes i tecnologies innovadores, ...
Disseny, Interiorisme, arquitectura d'interiors, diseño, interiorismo, arquitectura de interiores, acabados, texturas, materiales, calidades
17386
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17386,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Disseny i interiorisme

disseny d'interiorsDisseny i interiorisme a Badalona. Fem que els somnis dels nostres clients es materialitzin i agafin forma. Ajudem als nostres clients a concebre espais agradables per viure i treballar. Donem importància als detalls i apreciem la bellesa dels materials nobles, sense que els nostres dissenys, perdin en cap moment, la seva funcionalitat. Integrem el disseny i l’interiorisme en els nostres projectes d’arquitectura i enginyeria, ha des del moment de la concepció, sense renunciar a solucions pràctiques i econòmiques. 
Els ajudem en la tria d’acabats i dels millors materials i equips. Els nostres especialistes sempre estan informats de les darreres tendències en el disseny d’interiors, assistint constantment a fires (com Cevisama). Visitem proveïdors de materials, a la cerca de les solucions que més encaixin en els gustos dels clients.
Materials, textures, colors, equips, … L’assessorem en tot el necessari des de la concepció del seu projecte fins a la seva execució final.
Tant per un habitatge, com per un local comercial, un hotel, … Els nostres serveis i la nostra experiència farà que les seves idees s’integrin en els nostres projectes i es materialitzin en l’execució de les obres.
No dubti en contactar amb nosaltres sense compromís a: Contacte