Assessoraments tècnics i aprofitaments urbanístics - e360 Enginyeria Arquitectura Gestió d'obres Badalona
Ajudem als nostres clients en tot lo referent als aprofitaments urbanístics i assessoraments tècnics d'obres, instal·lacions, llicències, permisos, ...
Assessoraments tècnics, assessoraments urbanístics, assessoraments obres, consultoria urbanística, aprofitaments urbanístics,
15724
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15724,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Assessoraments tècnics i aprofitaments urbanístics

urbanisme

Som experts en els serveis d’assessoraments tècnics i aprofitaments urbanístics.

Sovint, els nostres clients necessiten saber quines possibilitats urbanístiques i arquitectòniques tenen els seus edificis.

Així, nosaltres els ajudem a decidir l’ús i característiques de la transformació que volen realitzar o de l’obra nova que volen executar.

Estudiem les diferents possibilitats d’un edifici amb els criteris que ens ha definit el client ( criteris  estètics, d’utilització i ús, econòmics, …). A partir d’aquest estudi, presentem les diferents opcions per tal que decideixi quina d’elles és la que desitja. Ens informem amb les administracions públiques si és necessari (Ajuntaments o Generalitat).

Estudiem l’ús més adient d’un edifici existent per la seva comercialització al mercat immobiliària. També definim les característiques d’un edifici residencial per poder construir i comercialitzar el major nombre possible d’habitatges. Sempre ens enfoquem a millorar les expectatives que qualsevol client pugui tenir dels seu edifici. Per tant, optimitzem l’aprofitament dels immobles per assolir el major benefici possible.

A més fem Projectes de Parcel·lació, de Divisió Horitzontal, de Canvis d’Ús, de Segregació… Així obtenim el màxim profit als edificis que estudiem. Si cal, ens posem en contacte amb altres propietaris.

També assessorem a tots els nostres clients en tot allò que necessitin per convertir-nos en el seu soci de confiança en  tot lo referent a les obres, l’urbanisme, el disseny i l’arquitectura.

No dubti en contactar amb nosaltres, per rebre informació sense compromís: Contactar