Assessorament tècnic i consultoria - e360 Enginyeria Arquitectura Gestió d'obres Enginyeria Badalona
Els nostres enginyers assessoren a les empreses en tots els camps de l'enginyeria i ajuden als titulars de les activitats a prendre decisions encertades.
assessorament tècnic, assessorament enginyeria, consultoria tècnica, consultoria enginyeria, consultoría ingeniería, asesoramiento técnico, asesoramiento ingeniería
15721
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15721,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Assessorament tècnic i consultoria

e360

Assessorament tècnic i consultoria en enginyeria. Oferim un ampli ventall d’assessorament tècnic a tot tipus d’empreses i particulars. Des de despatxos d’arquitectura i enginyeria fins a gran empreses industrials, assessorem per tal de que els nostres clients disposin de serveis d’enginyeria de qualitat.

Som, pels nostres clients, el seu soci en aspectes tècnics relacionats amb enginyeria:

  • Instal·lacions de tot tipus: elèctrica, gas, solar per acs, aerotèrmia, aigua, telecomunicacions, …
  • Compliment de normativa tècnica local, autonòmica i estatal;
  • Activitats de tot tipus: industrials, comercials, docents, sanitàries, administratives;
  • Emmagatzematge de Productes Químics (EPQ). Legalització i noves instal·lacions.
  • Plans d’autoprotecció (PAU) i emergència;
  • Assessorament i consultoria en medi ambient i energia;
  • Enginyeria civil;
  • Enginyeria legal.

Ajudem als nostres clients proporcionant la informació que necessiten per prendre decisions encertades.

Des de informes complexos, fins a simples certificats energètics, ens hem convertit en el consultor d’enginyeria  dels nostres clients.

El coneixement constant del nostre client i el suport a la seva presa de decisions, implica un procés de millora contínua en les seves instal·lacions, els seus establiments i els seus fluxes de treball. Els nostres tècnics son coneixedors de tots els canvis normatius que afecten les activitats dels nostres clients. I també de tots els avenços tècnics i tecnològics en diferents camps de l’enginyeria. per tant, poden aplicar els seus coneixements en la millora de les activitats dels clients i la solució dels problemes que puguin tenir.

Consulti els seus dubtes als nostres tècnics: Consultar