e360 | Simulador d’activitats de Badalona: Classificació i Tràmit
1053
post-template-default,single,single-post,postid-1053,single-format-aside,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Simulador d’activitats de Badalona: Classificació i Tràmit

e360

Simulador d’activitats de Badalona: Classificació i Tràmit

Simulador Activitats BadalonaL’Ajuntament de Badalona ha posat en funcionament fa pocs mesos, un simulador per saber com tramitar el permís i obrir una activitat.  

El simulador , informa de la classificació urbanística (incloent les afectacions si existeixen) i del tràmit que cal realitzar per tal de posra en funionament una activitat. A partir de l’adreça exacta, del tipus d’activitat i de les característiques bàsiques de la mateixa, es mostra el tràmit que cal realitzar, l’enllaça amb la pàgina d’informació del tràmit del propi Ajuntament de Badalona, i  els enllaços per descarregar la documentació necessària.

Aquest simulador, ajudarà tant als emprenedors que volen posar en funiconament una activitat com als Tècnics, que podran fer una primera valoració de les feines a realitzar, en funció del tipus de tramitació que calgui realitzar: comunicació, comunicació prévia, sol·licitud de llicència, permís ambiental, permís municipal, …

A e360 Serveis Globlas d’Enginyeria, S.L.P. podem ajudar als nostres clients a sol·licitar més informació i realitzar els Proejctes Técnics necessaris per completar els tràmits necessaris per la posada en funcionament d’una activitat.