Subvencions per a l’adequació i renovació d’establiments comercials a la ciutat de Barcelona

Botiga

A través de la campanya de l’Ajuntament, “Barcelona, posa’t guapa” els titulars de locals comercials i d’activitats professionals o de serveis, poden sol·licitar subvencions per l’adequació i renovació dels seus establiments. 

Per optar a aquestes subvencions, els locals comercials on es desenvolupi l’activitat hauran de tenir una superfície de fins a 500 m2. Pels establiments de concurrència pública, com bars i restaurants l’aforament haurà de ser inferior a 50 persones.

Les actuacions subvencionables son les següents:

  • Renovació de la imatge exterior: Retolació en català. Se subvenciona fins al 40% del cost del nou rètol i fins a un màxim de 600 euros per local.
  • Reubicació d’aparells d’aire condicionat per evitar molèsties a tercers i contaminació visual de façanes. La subvenció pot arribar fins a un 25%  del cost de les obres.
  • Insonorització del soroll i vibracions causats pels equips i maquinària de l’activitat. La subvenció pot arribar fins a un 25% del cost de les obres.
  • Supressió de barreres arquitectòniques per millorar l’acessibilitat al local (lavabos, rampes, …). La subvenció pot arribar fins al 25% del cost de les obres.
  • Millora de les condicions higienico-sanitàries de banys i/o cuines de bars i restaurants. La subvenció pot arribar fins a un 25% del cost de les obres.

Per activitats, ja existents, els seus titulars podran acollir-se a la totalitat d’actuacions subvencionables.

Per activitats de nova implantació, els seus titulars, podran acollir-se únicament a les actuacions de supressió de barreres arquitectòniques i de retolació en català.

Poden trobar més informació en aquest enllaç a la web de l’Ajuntament de Barcelona per ajudes a les obres en establiments comercials.

Des de e360 Serveis Globals d’Enginyeria, S.L.P. els podem ajudar amb els Projectes Tècnics, tramitacions, Direccions d’Obra, Gestió d’Obres i Execució d’Obres per la seva activitat comercial, de restauració o de serveis.

Acerca de Miquel Pla i Lozano

Ingeniero Industrial. Colegiado nº 14.781 por el COEIC
Esta entrada fue publicada en ACTUALIDAD, INFORMACIÓN. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Loading Facebook Comments ...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *